Si iar despre DV

Batrinul Varan a spus alaltaieri asa, ca intr-o doara, cum si-a petrecut el timpul, a mincat o varza excelenta, cu niste carnaciori, a baut niste pahare cu vin alb, si, atentie, s-a uitat la emisiunea lui Gadea! Acum are precis si un TV reglat pe Antena3. E clar ca sta cu ochii pe Buzisor, sa vada daca e pe linie, sau il tradeaza. Ca daca da un semn cat de mic ca o ia pe aratura, nu doar ca ii cere inapoi toti banii, dar prin toate legaturile pe care le are cu lumea interlopa isi ia mare poceala si el si tot neamul lui. Sau nu stiti cum lucreaza fostii din Secu? Si ma indoiesc ca Gadea ar fi dispus sa riste ceva, mai ales acum ca si-a format limba pe asa ceva.
Despre Badea, ce sa va spun? Asta n-a depasit etapa virstei de cl II-a, de derbedeu in devenire care fura sandviciurile colegilor cu ochelari si banutii de buzunar. Omul este inteligent, dar inteligenta fara etica nu valoreaza doi bani, tot asa cum o soprana frumoasa si cu voce nu are ureche muzicala, dar care canta fals nu va fi niciodata pe nici o scena.

Nici Mircea Badea nu-i dispus sa piarda suma barosana cu care il platea Varanul luna de luna, ca sa injure pe cine nu-l pupa in fund pe Stapin. Si nu-l vad sa fi adunat banut pe banut sa aiba din ce trai in vremuri de restriste. Tot la mamaica acasa locuieste?

Ceilalti sunt doar mercenari, rod si ei un os, au copii de crescut. N-au nici o meserie.
Ce ma mira insa, sint aparatorii “civili”, astia de pe fb si net in general!! Mai, zici ca l-au inchis pe unchiu’ pe care urmau sa-l mosteneasca! Plinsete, vaicareli, au inchis pe cel mai cinstit om din Galaxie.

Mai oameni buni, pe Voiculescu l-au inchis pentru ca A FURAT! A furat cu nerusinare, strategic, organizat, cu rautatate, fara limita! Si a furat din buzunarul meu, din buzunarul tau, din buzunarul fiecarui cetatean din Romania! Si ar fi continuat sa fure, pentru ca nu se mai satura, asta ii era singurul lui obiectiv! Ce a facut el ca politician pentru Romania, oameni buni, ce a facut ca si roman? Ce proiect de lege a dat, n-are nici o treaba, doar a manipulat prin TV pe mine si pe tine injurandu-l pe Basescu!!! Iar acest furt care a iesit la iveala este doar unul, Voiculescu a mai dat o mie de alte tunuri, ce atunci cand iei amenda la viteza, o iei pentru ca ai depasit viteza prima oara? E clar ca ai depasit-o de mai multe ori, dar atunci te-a prins.
Ia ganditi-va, mai naivilor (nu vreau sa par badaran, de aia folosesc cuvinte mai finute), cate se puteau face cu banii furati de el ! 65 de milioane de euro, inseamna spitale, drumuri, mariri de pensii, de salarii.
Voi va dati seama ca din suma asta se puteau mari pensiile cu 200 de lei la 1.300.000 de pensionari? Sau la tot atitia bugetari? Cand s-au taiat pensiile pe vremea lui Boc deficitul era fix de 60 milioane de euro, daca mai tineti minte, si toti l-au injurat pe Basescu atunci.
Nu, lumea ii plange de mila lui Voiculescu ca a dat 3 felii din salamul pe care l-a furat de la tine, fara ca tu sa stii sau sa fii de acord! Lasam povestile cu Robin Hood, va rog frumos.
Bai, naivilor, A3 nu se inchide, nimeni nu le ia licenta, vor trebui doar sa plateasca o chirie cuiva, asa cum e normal ! Ca stiti care-i paradoxul? Si pina acum A3 platea chirie, lu’ Voiculescu, sa poata ala sa-si plateasca intretinerea la casoiul si domeniul de peste 3 Ha, era o increngatura de spalare de bani de ala nu platea nici o taxa la stat niciodata.
Mi se face greata cand vad actori pe care i-am stimat, cum isi calca demnitatea facandu-se pres in fata unui infractor, a unui hot ordinar!
Si apropo, ca cica Justitia lui Basescu, Fraierimea Voastra indobitocita de TV, ce justitie a lui Basescu, ca Ministrul Justitiei e de la PSD, Procuror General e de la PSD, celebrul domn Nitu, Parlamentul e 70% al PSD, Primul Ministru e PSD!
Voi chiar nu ganditi deloc?

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment