Actualitate

L-as vota pe Arafat ca presedinte al Romaniei numai ca sa ii fac in ciuda lui Basescu. Este incredibil ce se intampla. Basescu a ajuns in categoria conducatorilor convinsi ca au avut ghinionul sa conduca un popor care nu se ridica la inaltimea conducatorului. Care nu-l merita. Rand pe rand, l-au nemultumit total profesorii, elevii, mamele, sugarii, medicii,… pensionarii, activii, militarii, civilii, taranii, bugetarii, politistii, judecatorii, procurorii, oamenii de afaceri, adica, poporul roman in integralitatea sa. De aici si dispretul sau total pentru orice reper axiologic, lipsa sa de tresarire omeneasca la orice nevoie a amaratilor. A ajuns sa stie drept, economie, finante, invatamant, medicina pe specialitati, omul stie cu majuscule, este sigur pana si pe proiectia in viitor a ceea ce stie si aplica. Nu are indoieli.
Doar marii bolnavi ai istoriei reusesc sa se manifeste astfel. Istoria, de altfel, asa ii si consemneaza. Vai de urmasii lui! Nu vor putea trai la ei in tara, dupa disparitia sa.
Au iesit din vespasiene, ca sa ne conduca si sa ne decida destinele, dupa, s-au intors in vespasienele din care iesisera, un adevar rostit de un intelept al Romei Antice, valabil pana astazi.

Advertisements

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s