Malina Olinescu

Petrec din ce in ce mai putin timp pe facebook, dar inca nepermis de mult. Glumeam cu un prieten zilele trecute ca citesc cu mare voluptate stirile din Romania. Profesori care fac sex cu elevele de liceu, basca sex anal, tigri impuscati pe strada, maicutele de la manastire nasc gemeni, cantareti care plonjeaza in gol de la balcon. Sa mai enumar?

Cantareata care s-a sinucis zilele trecute a fost Malina Olinescu. Am constatat cu mirare ca pe fb s-a nascut o adevarat cruciada impotriva Patiarhiei Romane care a spus ca nu da dezlegare de slujba la capela, pentru ca Biserica condamna sinuciderile. Nici nu stiu ce fel de slujba a fost pana la urma, dar multi apropiati ai Malinei au sarit sa spuna ca Malina nu s-a sinucis pentru ca nu a lasat mesaj de adio, ca ce daca mai bea un pahar in plus, tot omul mai pileste uneori, nu si-a taiat venele ci doar a alunecat de la balcon.

Si apoi o adevarata isterie de solidaritate cu Malina si suferintele ei din dragoste si din viata. Fata de depresiile ei. Pe facebook. Pai ma oameni buni: daca tot o stiati atata de depresiva, si ca bea, de ce nu ati stat cu ea mai mult de vorba? Sa iesiti mai mult, sa mergeti la o manastire, intr-o excursie. Ca sunt Har Domnului atatea locuri frumoase si sfinte, de zici ca pasesti pe o gura de rai, nu pe un picior de plai.

Daca ar fi stiut Malina cati prieteni are ea pe facebook, cred ca nu se mai sinucidea. Si cat de frumos o apara colegii ei de breasla. Dar au sunat-o? Au vorbit cu ea? Facebook asta mai rau instraineaza. Esti frustrat? Nu ai prieteni? Nu vorbeste nimeni cu tine? Nu-ti gasesti locul in lumea asta? Toata lumea se simte bine si tu nu? Nu-i nimic, hai pe facebook si ai acolo o gramada de prieteni. Ce atat “Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe facebook, chiar ma enerveaza treaba asta. Dar o rugaciune, o rugaciune mica, a spus cineva pentru ea din cei care posteaza pe facebook?  E adevarat, un rand pe facebook ca un gand bun, dar doar atat?

Depresiile cronice pot sfarsi cu sinucideri. Mare grija la cei cu depresii cronice si cu probleme de familie. Ca se pot sinucide. Intr-un minut.

Advertisements

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s