Paste 2011

Lumina Invierii se apropie cu miros de struguri, smochine si migdale, flori de lamai si frunze de piper care inmiresmeaza exotic gradinile crestinilor care si-au ingrijit gradinile de toamna. O toamna australiana, linistita si blanda. Pe chipurile celor vlaguiti trupeste de Post se citeste supararea si intristarea din Vinerea Mare, sau poate intristarea de grija celor care nu impartasesc aceeasi liniste, intristarea celor vitregiti de catastrofe sau razboaie. Caci sunt. Multi. Pe aceleasi chipuri intarite sufleteste, ba chiar si trupeste, de acelasi Post, licareste speranta incoltita cu gandul la marea descatusare pe care Hristos ne-o aduce in Ziua Invierii.

Prin Invierea Sa avem bucuria iertarii de toate, a dragostei si a credintei infaptuite. Sa fim si noi un Hristos macar prin apropierea de cei dragi in gand, de cei care sunt si care nu mai sunt, cu multa iubire. Va doresc ca florile sperantelor voastre, pana acum fragile si delicate, sa inmugureasca incalzite de candelele Luminii Sfinte din Ziua Invierii si sa ne aduca rod fiecaruia, nu dupa cum meritam, ci dupa marea si bogata mila a lui Dumnezeu.

May the glory and the promise of this joyous time of year bring peace and happiness to you and those you hold most dear. And may Jesus Christ, our Risen Saviour always be there by your side, to bless you abundantly and be your loving guide.

Advertisements

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s