Vremuri ne-bune se anunta inainte

Baba nemultumita de violator

Am gasit pe fb un film despre o baba tampita, care vorbeste dezinhibata despre viol. Daca era studenta la actorie, toata lumea vedea in ea o noua stea a cinematografiei romanesti, si nu ma refer deloc la industria porno.

La televizor se dau multe astfel de stiri in ultima vreme si se promoveaza prostia si incultura. M-am gandit adeseori de ce in Romania prind astfel de povesti. Pentru ca romanii sunt o natie frustrata, violata intelectual, politic, economic, literar, muzical, si as mai adauga si altele dar ma abtin, unde astfel de stiri in genul celor de mai sus (si mai sunt si altele, cei din Romania le vad zilnic la televizor) hranesc o foame pentru astfel de stiri. Se creaza astfel ideea: “aaa, pai eu sunt bine dom’le”. Nu se mai poate promova Binele, Adevarul, Frumosul, lucrurile pozitive, pentru ca romanii sunt atat de frustrati, incat orice vad la televizor injura, iar atunci se naste nevoia de a difuza ceva demn de injurat, unde omul nici nu se mai simte vinovat ca injura. Astfel anumite televiziuni au devenit un fel de “loc de scuipat”, asa ca mare atentie, saliva e purtatoare de microbi si alte bacterii care sunt contagioase.

Nici violatorii nu mai sunt ce erau odata. Pai de unde saracii daca le taie pensia? Ii moare omului la intrare, domnilor politicieni. Omorati tot, caini, pisici, iar acuma si violatori dom’le? Foarte bine, ar zice cineva, iata ca si politicienii din Romania sunt buni la ceva. Vremuri ne-bune se anunta inainte. Violatorii adevarati sunt pe cale de disparitie.

Advertisements

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s