Constatare sau scurta divagatie prosteasca

Oamenii sunt ciudati. E plina lumea de ciumeti care se cred destepti. Basca, cum spune o vorba romaneasca, “fiecare are pasarica lui”. E foarte greu, aproapre imposibil, sa intalnesti pe cineva echilibrat care stie sa isi inghita – si sa isi digere – propriile frustrari, mergand si “privinf inainte cu manie”. Ceva de genul “ciocul mic si pumnu’ strans”.

Si cum sa mai iti faci prieteni atunci? Ca doar deh, fiecare vrea sa fie inconjurat de oameni cu care sa se simta bine, sa rada. Unde sa gasesti asa oameni? Un arbitru de fotbal spunea odata ca principala slabiciune a arbitrilor este ca sunt si ei oameni, si ca nu pot sa proceseze intr-o secunda, complexitatea fazei. Cred ca singura circumstanta atenuanta ca o explicatie pentru slabiciunea – si dizabilitatea – mentala de care fiecare la un moment dat a dat dovada este ca oamenii sunt facuti cu p***. La unii se vede mai mult, la altii mai putin, dar fiecare e facut de un cap spart; si atunci ce pretentii sa ai?

Ar fi bine daca ar durea prostia; sau macar ar curenta un pic, asa cat sa te scuture nitel. Imaginati-va cum am vedea pe strada dansatori de break-dance si cum in tramvai am vedea par carliontat instantaneu.

Advertisements

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s