Intrebacios

Sistemul de educatie este incomparabil mai bun decat multe altele prin care am trecut, dar cu foarte multe minusuri si departe, evident, de un sistem perfect.
Emailurile intre noi profesorii au devenit poate principalul mijloc de comunicare. Comunicam cu elevii prin email. Primesc extemporale prin email. 
Se fac rapoarte care se trimit electronic cu programe software speciale. Fiecare profesor are laptopul lui unde face prezenta pe intranet (elevul are poza si numele in “catalogul electronic”). Exista profesori platiti special pentru probleme de disciplina. Exista 4 laboratoare a cate 25 de computere Pentium III si IV fiecare plus o biblioteca cu alte 20 de computere si tot nu avem computere suficiente. Exista laboratoare de muzica cu 3 seturi de tobe, 5 chitari electronice si 40 acustice, 10 viori etc. Si tot nu avem instrumente destule. Laboratoare de fizica, chimie etc. pe masura. Si copiii tot nu invata.
 
Niciodata omul nu e multumit iar cartea pe care o invata puradeii aici nici nu se compara cu ce invata copiii din Romania. Si totusi, ma intreb serios, chiar este dotarea in scoli o problema??
Advertisements

About scstefan1

Melbourne
This entry was posted in Education. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s